суббота, 2 февраля 2013 г.

как се внася дод съдружник

По подобен на Плевнелиев начин се изказва 10 години бившият президент Първанов. Дори т. нар. Гоце, също и мнозина наблюдатели, отбелязаха, че в речта на новия президент има приемственост.

В протяжното си изказване Плевнелиев начерта някаква програма като за министър председател и запълни липсата на такава у Бойко Борисов, който, откакто е на власт представя политиката на страната с някакви кратки изрази като ЂЂЂгьол в БеленеЂЂЂ, ЂЂЂпърво магистралитеЂЂЂ, ЂЂЂстроим метро, спортни залиЂЂЂ, ЂЂЂотличници сме по дефицитЂЂЂ, ЂЂЂсадете картофиЂЂЂ, ЂЂЂставайте овчариЂЂЂ и др.

Новият президент Плевнелиев встъпи в длъжност и произнесе реч, за която всички казаха, че е дълга и са се загубили акцентите, но в нея имало хубави моменти.

Скандалът се разгоря преди 4 години, след като в Москва бе открит камък, в който бил скрит електронен предавател. "Шпионският камък" бил поставен в парк в руската столица. По информация на руски медии четирима дипломати от британското посолство го използвали, за да събират информация.Устройството имало обхват 20 метра, а връзката се осъществявала за 2 секунди. Данните се сваляли на преносими компютри. Тогава Русия обвини Лондон в шпионаж, но никой британски официален представител не призна за подобни действия. Сега обаче истината излезе наяве в документален филм, излъчен по Би Би Си. В лентата началникът на кабинета на бившия премиер Тони Блеър Джонатан Пауъл заяви, че руснаците очевидно са знаели за "камъка шпионин", но са го пазили като скрит коз, за да го използват за политически цели.

Наказанието на Мирослава Тодорова

Две изложби бяха открити тази вечер в София. Софийска галерия отвори вратите си за "Играещия човек" на художника Кольо Карамфилов. ЂЂЂДушата няма обувки", ЂЂЂРиба в ограничено синьо" или пък ЂЂЂДистрибутор на щастие" - това са само част от картините. Всяка една от тях разказва история. ЂЂЂТук цялата изложба има такива сюжети, които са взети от реалността и крайната ми цел беше картина с картина да не си приличат,ЂЂЂ каза Кольо Карамфилов ЂЂЂПросто се опитах да направя една изложба от различни случки, по различен начин нарисувани и с различни послания,ЂЂЂ сподели творецът.За своите настроения разказват и други трима художници в съвместната изложба. Александър Балкански, Евгени Йонов и Кирил Якимов за втора поредна година се събират по приятелски, за да покажат своите творби. ЂЂЂТова са настроения, това са моменти, всяка творба е един момент, който е запечатан в нея.P Настроения, ако щете, хубави мигове, един хубав ден. Всяка творба има различно нещо, различна емоция,ЂЂЂ каза Евгени Йонов.

Наказания между 9 месеца и 1 година лишаване от състезателни права са най-реалните за тримата футболисти от ЦСКА, уловени с допинг. Без значение в случая е, че Тодор Янчев, Румен Трифонов и Костадин Стоянов нямат вина, защото са получили от лекаря на отбора подсилка, която има и забранена субстанция.Работата на Дисциплинарната комисия на ...

Президентът Росен Плевнелиев е най-харесваният български политик с положителен рейтинг от 51,7%. След него се нарежда и премиерът Бойко Борисов с положителен рейтинг от близо 39,6 процента. В рамките на месец одобрението към министър-председателя е спаднало с 10%. Неодобрението към Борисов е 38,6 процента. Лидерът на БСП Сергей Станишев получава од

Комментариев нет:

Отправить комментарий